Over ons

Welkom bij Candypop, uw ultieme bestemming voor een verrukkelijke selectie van snoep, smakelijke snacks, knapperige chips en een schatkist vol spannende verrassingen. Verscholen in het hart van Brussel, is Candypop niet zomaar een gewone winkel - het is een heerlijk paradijs voor snoep liefhebbers, gamers, verzamelaars en iedereen die op zoek is naar een vleugje plezier.

Onze schappen vormen een symfonie van smaken, met een breed scala aan snoep, chocolaatjes en snacks die aan elke smaak voldoen. Van nostalgische traktaties uit de kindertijd tot zeldzame internationale lekkernijen, we hebben een selectie samengesteld die uw smaakpapillen van vreugde zal laten dansen.

Maar Candypop is meer dan alleen een snoepwinkel; het is een wonderland vol verrassingen. Verken onze schappen om een wereld van Funko POP!-figuren, designer speelgoed, videogames en exclusieve merchandise te ontdekken die verzamelaars en enthousiastelingen zeker zullen boeien. Of u nu een toegewijde gamer bent, een popcultuurkenner of gewoon op zoek bent naar unieke cadeau-ideeën, Candypop heeft iets speciaals voor u in petto.

Ons vriendelijke en deskundige personeel staat altijd klaar om u te helpen, met deskundige aanbevelingen en het delen van de laatste trends in de wereld van snacks, speelgoed en gaming. We zijn er trots op een gepersonaliseerde winkelervaring te bieden die ervoor zorgt dat elk bezoek aan Candypop een avontuur op zich is.

Dus, stap binnen bij Candypop, waar de zoete geur van snoepjes zich vermengt met de opwinding van verzamelobjecten en de spanning van gamen. Of u nu uzelf trakteert of op zoek bent naar het perfecte cadeau, Candypop belooft een onvergetelijke winkelervaring. Kom bij ons langs en ontdek vandaag nog de magie van Candypop!

Hier is het adres van onze fysieke winkel: